Bongo
 
 
  Bongo: Om Oss

 Back

              

Hvem skriver på Bongo Tryllereiser?

Vi er tre fyrer i redaksjonen. I tillegg hjelper Pappa til i ny og ne. Vi vil gjerne ha gjesteskribenter, så har du noe å dele kan du skrive historien din og sende til seat62k(at)gmail.com. Husk å legge med et par bilder som er relevante. Ihvertfall et bilde av deg
.

Fnate - redaktør

Fnate er redaktør og har lang erfaring med å være på tur. Fnate sin hovedjobb er som velferdsoffiser i firmaet til Pappa. Der består arbeidet i å sørge for velferd. Velferd oppnåes med å tømme minibarer, hoppe i senga og diverse ymse aktiviteter. Fnates ansvar er også å se til at det er ordna forhold på tur.

          

Tellef - skribent

Tellef har vært mye lenger i gamet enn Fnate, og har hatt flere reiseledere. Tellef begynte sin karriere med en tur til Kypros for omtrent 40 år siden. Senere har han vært med flere generasjoner av folk på tur. Med unntak av Antarktis har Tellef, som en av virkelig få elefanter, vært på samtlige kontinenter.

Tellef er ekspertkommentator for alt som omhandler motor.

          

Helge - skribent

Helge er det yngste tilskuddet, men han tilfører også en X-faktor. Han er nemlig ikke en elefant, men en elg. Helge har ikke vært i like mange land som Tellef og Fnate. Han mangler for eksempel både Asia og Sør Amerika.

På den andre siden er Helge ekspert på nedfallsfrukt, sikring mot CIA og KBG spionasje og er en sann livsnyter. En fyr med egen stil.

          

Dette er det foreløpige teamet. Helt hva denne siden skal inneholde er foreløpig ikke helt avklart. Men at det blir en side om reiser er rimelig klart allerede.

Har du tips, ideer eller annet kan du kontakte redaksjonen på info@bongos-tryllereiser.no

 

michael kors outlet history of jordan 6s Louis Vuitton Outlet jordan 6 history of jordan legend blue 11s jordan 6 sport blue jordan 6 sport blue louis vuitton purses Kate Spade Diaper Bag lebron 12 jordan 6 history of jordan kate spade diaper bag kate spade outlet cheap jordans louis vuitton outlet louis vuitton outlet jordan 6 history of jordan Louis Vuitton Outlet beats by dre outlet jordan 6 history of jordan lululemon outlet louis vuitton outlet cheap jordans louis vuitton outlet history of jordan 6s cheap jordan shoes michael kors outlet louis vuitton outlet louis vuitton outlet jordan 6 sport blue louis vuitton outlet michael kors outlet jordan 6 sport blue history of jordan 6s louis vuitton outlet Lebron 11 louis vuitton outlet history of jordan 6s louis vuitton outlet new jordans